26.12.2022

2023-й: нове чи заново

Для всіх рік, що минає, був одним з найскладніших, ми в TORY також не виключення. За останній рік ми вчились бути адаптивними, гнучкими, витривалими, боролись із страхом та часом із з собою. Проте, завжди залишались відданими своїй справі та залюбки ставали частиною ваших привітань.

Якщо флорист шматочок душі віддає кожному замовленню, то впевнено можна сказати, що всі ми також були присутні на ваших заручинах, днях народження, церемоніях вінчання, довгоочікуваних зустрічах та святкуваннях.

На жаль, цьогоріч нам також довелось частіше, ніж зазвичай, бувати і на церемоніях прощання. 

Саме зараз в TORY в розпалі сезон новорічних композицій. Це все відносить нас в далекий, як тепер здається, 2021-й, коли ми загадували бажання, багато мріяли, будували плани на майбутнє та намагались все встигнути до довгоочікуваного Нового року, а потім 14-го лютого, а потім і 8 березня…

Все майже так само і зараз, але тепер, працюючи над кожним новорічним замовленням, мимохідь згадуємо все, що трапилось за непростий квітково-флористичний 2022-й.

IMG 2479

Ми памʼятаємо школяра Дмитрика, який збирав по 5 грн з кожного шкільного обіду, аби на День народження матусі подарувати саме ті квіти, та несміливо зателефонував нам літнім ранком о восьмій, бо не знав, що ми працюємо з 9-ої. Того дня наш менеджер випадково приїхав на роботу неприродньо рано та прийняв таке важливе замовлення - ромашки для мами. 

Ми згадуємо постійного клієнта Сергія, який похмурим сірим ранком зустрічав на вокзалі своїх дівчаток: дружину та доньку з-за кордону,і дуже хвилювався, аби букети для його принцес приїхали на вокзал вчасно. І щоб обовʼязково були піони - її улюблені.

Памʼятаємо велетенські букети троянд для тієї самої від Вадима та витончені букети для нареченої Анастасії. З особливим трепетом ставимось до замовлень з-за кордону для ваших близьких, бо знаємо, наскільки зараз важлива турбота. Щиро радіємо, коли навіть після найстрашніших обстрілів отримуємо замовлення з листівочкою “Ти найкраща, дозволь тебе берегти”.

З теплом в душі згадуємо весільні оформлення, яких було так мало цього сезону і всі вони були особливі. Памʼятаємо наречену Аліну, яка на першій зустрічі сказала “ви зробите класно, я вам довіряю”, а вже наступного ранку милувались відмітками гостей свята в Інстаграм з квітковою аркою на фоні Дніпра. 

Памʼятаємо клієнта Юрія, який не шкодував часу, аби приїхати в офіс та обговорити невдало виконане замовлення, тому що зворотній звʼязок та комунікація - рушій прогресу.

3

Ми багато експерементували з асортиментом, назавжди прощались з деякими магазинами та залюбки відчиняли двері нових. Разом з тим, в 2022-му світ побачив оновлену версію нашого флоромату - автомат з продажу квітів і виявилось, що нам час працювати над його наступним поколінням, аби він міг працювати автономно без світла та інтернету (справжній Киянин в сучасних реаліях має бути таким)

Звичайно, були випадки, коли нам було прикро перед вами та соромно за себе. Ми запізнювалися з доставкою і псували сюрприз. Ми телефонували невчасно, або навпаки ви надто довго очікували на лінії. Ви хотіли придбати квіти чи запакувати подарунок, а двері нашого магазину чи флоромату були зачинені. Нам прикро, але гадаємо, що найкращий шлях розвитку - робота над помилками. А ще, ваша довіра!  

Ми не знаємо, що чекає нас завтра, але точно знаємо, що 2023-й принесе всім нам чимало несподіванок і, здається, ми в TORY готові! 

А поки… Час завершувати цьогорічні справи, завітати на Новорічний ярмарок в TORY, придбати символ року, або щось, що світиться на батарейках (хіба не це зараз маст хев?), замовити новорічну композицію для запаху хвої вдома та вірити, що все буде добре!