08.09.2022

Композиція в коробці: способи догляду за оригінальним подарунком

Немає нічого неможливого: коли хочеш вразити близьку людину! А для флористів TORY ваші бажання - основа натхнення та творчості. Квіти в коробках - ще один спосіб оригінального прояву уваги

Маленька, що поміщається в долоню, або ж в розмір людського зросту - світ флористики бачив квіти в коробках найочікуванішого форми та розміру, а провідні флористи TORY зібрали ТОП порад, аби подаровані квіти тішили отримувача якомога довше. 

баннер 2

Важливо нати, що для створення композицій в коробках використовують флористичну піну, яку попередньо замочують у воді. Це дає можливість квітам поглинати воду та зберігати свіжість довший період часу. 

3

Бажано оберігати композицію від потрапляння прямих сонячних променів,  

Обовʼязково слідкуйте за рівнем вологи флористичної піни. Раз на декілька днів додавайте воду. аби квіти мали змогу живитись, та не допускайте повного висихання піни.

4

Різні квіти по-різному довго зберігають свіжий зовнішній вигляд, якщо в вашій композиції 1-2 квітки зівʼяли, не потрібно позбуватись всієї композиції, достатньо просто видали ті, що дійсно зіпсувались. 

Не ставте композицію біля обігрівача, кондиціонера, або ж будь-якого джерела холодного чи теплого повітря. 

 

Творчий директор TORY, Вікторія Чолак точно знає, що квіти, подаровані з любовʼю довго зберігаються свіжими, а спогади залишаються з вами назавжди!