07.08.2022

Весільниій букет: ТОП порад від провідних флористів TORY

Велика церемонія, чи святкування в колі найближчих - невід’ємною частиною образу завжди є букет нареченої.

3

Плануючи весілля, наречені особливу увагу приділяють своєму зовнішньому вигляду, адже це - особливий день, який хочеться запам’ятати назавжди. 

Ми зібрали ТОП порад від майстрів TORY, аби вибір весільного букету став для вас приємною турботою  в підготовці до особливого свята.

1

  • Спочатку сукня - потім квіти. Обираючи весільний букет, важливо пам’ятати, що це доповнення образу, а отже, квіти мають гармоніювати з сукнею. 

  • Обов’язково взяти фото загального образу на зустріч з флористом: відтінок сукні, аксесуари  - в образі нареченої немає дрібниць. 

  • Квіти варто обирати такі, що зможуть значний час знаходитись без води та при зміні температур. Поради флориста завжди стануть в нагоді, адже важливо, аби квіти на весільних фото виглядали максимально гарно. 

  • Плануйте вибір весільного букету завчасно, мінімум за 2-3 тижні. Це дасть вам змогу обрати саме те, що хочеться вам, при необхідності, внести корективи до свого букету. А флористи матимуть вдосталь часу, аби знайти, замовити та привезти для вас ті самі квіти.

  • Замовляйте швидку доставку від TORY: кур’єри доставлять квіти швидко та вчасно. Ви та ваші близькі зможуть насолодитись метушливими зборами на свято без додаткових турбот.

2

Користуючись порадами від TORY ваш образ стане довершеним, а день - особливим. 

Наші флористи залюбки підберуть квіти, що імпонують саме вам та зроблять ваш образ в особливий день неперевершеним!