27.07.2022

Упакоковка букетів: матеріали та основні тренди

Вишуканий моно букет, креативний авторський, або ж міні букет для прояву уваги - в нагоді завжди стане упаковка, що підкреслить деталі та зробить подарунок ще більш привабливим.

Обираючи букет для особливого приводу, завжди хочеться додати чогось незвичного та такого, що буде асоціюватись тільки з вами, або з конкретною датою. 

Різноманіття матеріалів на сьогодні просто вражає та здатне задовольнити найвибагливішого покупця. 

Ми в TORY точно знаємо, що немає нічого неможливого, відтак, вибір матеріалів у нас неймовірний. 

На сьогодні найпопулярнішим матеріалом для пакування букетів є калька. Калька допомагає надати букету додаткового об’єму та гарно справляється з функцією захисту для квітів з тендітними стеблами. Калька легка у використанні, має широку палітру кольорів. Матова, напівпрозора, глянцева, з блискітками та без - все це про кальку!

калька

Популярним також є упаковка квітів в крафт папір. Поєднання червоної троянди та крафт паперу підходить для любителів незмінної класики. 

крафт

Якщо хочеться підкреслити красу зрізаних квітів, при цьому не закривати стебла, ідеальним варіантом стане стрічка. Стрічка допоможе букету тримати форму, але не замаскує його. 

лента

Особливої уваги заслуговує еко пакування. Правило “reuse, reduce, recycle” ввійшло також і в життя флористичних фей, а разом з ним і все пакування, що підлягає повторному використанню та переробці. 

Замовляючи квіти в  TORY, будьте впевнені, що букет викличе найкращі емоції та не залишить байдужим. А ми зробимо все, аби моменти з TORY стали незабутніми!